BUURMAN DE WITH

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 250 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Buurman De With. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 21:43 Pizza was heerlijk, maar toetje zat in een super klein bakje voor 8,50. Dat vond ik wel een hele dure prijs ervoor. Toetje was wel lekker verder.
23 sep 2022 om 22:50 Heerlijke pizza, salade en brownie!
18 sep 2022 om 20:26 Pizza was ijskoud. Bezorging kwam steeds meer tijd bij en duurde 40 min langer voor ze er waren dan initieel aangegeven.
3 jul 2022 om 21:39 Pizza’s zijn heerlijk, maar ze waren wel koud toen ze geleverd werden.
2 jul 2022 om 15:29 Na een eerdere mislukte bezorging, die uiteindelijk goed is opgelost door Thuisbezorgd, een nieuwe poging en zoals altijd heerlijke pizza’s!
30 jun 2022 om 21:27 Om 19.19 een bestelling geplaatst en betaald. Na 1 uur staat er in de app dat mijn bestelling is bezorgd, maar dit is niet waar! 1 uur later heeft Thuisbezorgd nog steeds niet gereageerd op mijn bericht! Absurd!
27 jun 2022 om 16:39 Undercooked, fell apart
14 mei 2022 om 21:54 Heerlijke pizza zoals altijd! Top pizza tent. Echter wel vervelend dat het uiteindelijk 112 minuten duurde voordat de pizza er was. Hij was wel warm. Denk dat ze het te druk hadden.
14 mei 2022 om 21:14 Laaaaangzaaaaaammmmm
25 apr 2022 om 20:04 Pizza's zoals altijd geweldig, bezorging ook vlot. Maar de bereiding duurt veel te lang. Wanneer je weet dat het meer dan een uur duurt om 2 pizzas te maken moet je orders misschien niet aannemen - totdat je het weer aan kan.
18 mrt 2022 om 22:50 The vegetarian shoarma pizza was wonderful as always. The delivery person was very polite and the main reason the delivery time was an hour was because I ordered quite late on a Friday evening. So that was pretty reasonable.
17 mrt 2022 om 9:16 Half zeven besteld voor bezorging om acht uur. Helaas kwam de bezorger pas om half negen. Pizza's en cheesecake waren super.